Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny słodko-kwaśny sos pasujący do wielu dań
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 164
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Żurawinę podgotować z cukrem i jabłkiem.
Ostudzić , dodać chrzan, sok z cytryny, sól.
Udekorować kulkami żurawiny, kawałkami jabłka tymiankiem.