Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z wyrazistym posmakiem czosnku i ogórka. Doskonały jako dodatek do wielu dań – potraw z grilla, smażonych mięs, pieczonych ziemniaków, zapiekanego chleba.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 81
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 47
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 81
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Składniki
W miseczce mieszamy serek naturalny i jogurt. Ogórka obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Odciskamy nadmiar wody i dodajemy do serka z jogurtem. Czosnek przeciskamy przez praskę, szczypiorek siekamy. Wszystko mieszamy razem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na godzinę do lodówki - sos zgęstnieje. I gotowe :)