Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodny drób, tym razem na ostro.
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 37
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 60
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 944
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 97
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 37
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 60
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 944
Smaczny i zdrowy pomysł na obiad .
Odsłon: 97
Składniki
Skrzydełka umyłem, odciąłem ostre końcówki, a pozostałe części podzieliłem na pół. W misce wymieszałem musztardę z ¾ ilości sosu teriyaki, płaską łyżeczką miodu, niewielką ilością startego sera parmezan. Tak przygotowaną marynatą natarłem skrzydełka, odstawiłem na godzinę. Rozgrzałem piekarnik do 200 stopni C. W naczyniu do zapiekania ułożyłem skrzydełka, skropiłem pozostałym sosem, posypałem parmezanem. Piekłem 25 minut.