Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32509
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 427
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32509
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1163
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 427
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.pozostałe składniki utrzeć mikserem na gładką masę,dodać białka i delikatnie wymieszać łyżką.wylać na dużą blaszkę.
Białka ubić na sztywno i odstawić .Składniki masy serowej połączyć i dobrze zmiksować,na koniec dodać ubite białka i wmieszać delikatnie łyżką w ser.Ser wylać delikatnie na ciasto .Piec w temp. 200 stopni przez pierwsze 10 min.potem obniżyć do 180 st.przez ok 45-50 min.