Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Żółtka utrzeć z 1/2 szkl cukru. Do żółtek dodać: olej, jogurty, budynie, cukier waniliowy, całość zmiksować. Ubić pianę wraz z 1/2 szkl cukru. Obie masy połączyć ze sobą, delikatnie mieszając Tortownicę wyłożyć biszkoptami i wylać na nie ciasto. Piec ok. 45 min.