Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po świątecznych "szaleństwach " warto zjeść coś lżejszego, polecam twarożek w innej wersji.
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 79
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 637
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 79
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 105
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 637
Składniki
Masło dokładnie utrzeć mikserem, po czym - nadal ucierając dodawać stopniowo twaróg (powinien być zmielony, ale ja starłam na tarce na grubych oczkach) - ucierać do uzyskania jednolitej masy.
Następnie dodać : czosnek przeciśnięty przez praskę, drobno pokrojony koperek, sól, paprykę i dalej ucierać.
Uformować kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na 2-3 godziny. Po ochłodzeniu podawać ze świeżym pieczywem, grzankami, pumperniklem. Życzę smacznego:-