Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezapowiedziani goście, przepis sprawdzi się.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 204
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 36
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3294
Składniki
Tuńczyka osączyłem, przełożyłem do półmiska. Brokuły podzieliłem na różyczki, ugotowałem do miękkości. Osączyłem i ostudziłem. Dymki pokroiłem w plastry. Jajka ugotowane na twardo pokroiłem w ćwiartki. Połączyłem wszystkie składniki, skropiłem sokiem z cytryny, dodałem jogurt grecki, doprawiłem solą i pieprzem, delikatnie wymieszałem.