Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach aż będą miękkie. Odcedzamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Obieramy i kroimy w drobną kostkę. Jajka drobno kroimy dodajemy do miski. Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę i dodajemy do całości. Jabłko ścieramy na grubej tarce, skrapiamy sokiem z cytryny żeby nie ściemniały. Rybę rozdrabniamy, ewentualnie oczyszczamy z ości, dodajemy do reszty składników. Doprawiamy solą i pieprzem. dodajemy chrzan i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki aby się schłodziła. Podajemy z ulubionymi dodatkami.