Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa w przygotowaniu,smaczna .Jedyna wada - szybko znika:)!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 120
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 120
Składniki
Na początku gotujemy jajka ( na twardo),filet z kurczaka też gotujemy w wodzie przyprawionej pieprzem i vegetą lub kostką rosołową ( tak aby był miękki)
Do miski wsypujemy odcedzoną kukurydzę , odcedzony i przelany wodą seler, pokrojony dosyć grubo ananas.
Gdy ugotowane jajka i filet już ostygną kroimy je w kostkę i dodajemy do pozostałych składników.
Majonez i śmietanę mieszamy ze sobą ( tak po ok. 100 ml.) dodajemy do tego pieprz i sól. Mieszamy wraz z resztą składników.Odstawiamy na jakiś czas do lodówki.
Smacznego!