Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna salatka z owocowo-orzechowa nutka
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 51
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 51
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Na patelni uprazyc orzechy, nastepnie dodac syrop.Mieszac okolo pol minuty. Odstawic do wystudzenia. Ogorka pokroic w polplasterki, winogrona przekroic na pol.
Sporzadzic sos mieszajac dzem morelowy, ocet balsamiczny, oliwe i sok jablkowy. Na talerzu ulozyc salate, posypac ogorkiem, winogronami i orzechami.Na koniec polac sosem