Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych sałatek jakie jadłam. Prosta w przygotowaniu a przy tym tania. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 820
Składniki
Ryż przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Grzyby kroimy w cienkie plasterki.
Kukurydze odsączamy z zalewy.
Ogórka kroimy w średniej wielkości kostkę.
Koperek drobno kroimy.
Wszystkie składniki sałatki umieszczamy w jednym naczyniu. Majonez mieszamy z musztardą. Doprawiamy do smaku solą solą i pieprzem. Sos łączymy z pozostałymi składnikami sałatki. Schładzamy.