Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka lub pasta do smarowania.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Rybę oddzielamy od ości i skóry. Kroimy na małe kawałki. Jajko gotujemy na twardo. Ogórki, cebulę, jabłko oraz jajko kroimy w kostkę. Dodajemy również posiekaną natkę pietruszki . Czosnek przeciskamy przez praskę. Całość posypujemy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym oraz solą. Jeżeli ogórki są dość słone sałatka nie wymaga solenia. Polewamy 2 łyżkami oliwy z oliwek. Delikatnie mieszamy.
Jeżeli całość zmiksujemy blenderem uzyskamy pyszną pastę do smarowania pieczywa.