Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 781
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4493
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 95
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 781
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 30
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4493
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 95
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w krążki. Grzyby ugotować w 1 litrze wody.
Odgotowane grzyby dusić w oleju 5 min. Marchew, cebulę i paprykę dusić w oleju przez 10 min. Połączyć razem grzyby z warzywami i dodać sól, cukier, pieprz, ocet, ogórki oraz koncentrat – dusić 30 min.
Włożyć do słoików i pasteryzować 30 min.