Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis wyszarpnięty od teściowej - pychotka
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9783
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9783
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Składniki
ogórki obrać i pokroić jak na mizerię, drobno posiekac czosnek i natkę, posolic dodać pieprz, gorczyce i wymieszać.
Zostawić na około 2 godziny
Ocet, olej i cukier wymieszać do rozpuszczenia, zalać ogórki, wymieszać i nakładać do słoiczków
pasteryzować około 5-10 minut