Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojego syna,będąc teraz w Polsce zrobił ją, bym spróbowała ,takie niby nic ,a wyszła wspaniała. Mam nadzieję ,że i Wam posmakuje:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Pora pokroić w cieńkie piórka.Kukurydzę i fasolkę odcedzić ,tą kukurydzę z puszki jak i fasolkę przepłukać gotowaną zimną wodą. Ser pokroić w drobną kostkę. Wszystko wymieszać z dodatkiem majonezu,musztardy i przypraw. Dać do lodówki na pół godz.by smaki się przegryzły.
Smacznego życzę!