Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie pysznej rybki, bez potrzeby jej smażenia. Nie trzeba ściśle trzymać się przepisu, to tylko pomysł i ilości składników zależą od Was. SMACZNEGO
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1041
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1238
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12606
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1041
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1238
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12606
Składniki
Ziemniaczki myjemy i gotujemy bez obierania (ja użyłam takich najmniejszych) Dorsza gotujemy na parze z dodatkiem przypraw i ziół, paprykę i ogórka kroimy w kostkę, cebulę w piórka, ziemniaczki na pół, rybkę dzielimy na cząstki. Sałatkę mieszamy z majonezem i sosem czosnkowym, przyprawiamy i posypujemy obficie zieleniną (w moim przypadku koperkiem i pietruszką) Danie można jeść samo lub z pieczywkiem. SMACZNEGO