Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi śledzie, ten na pewno się im nie oprze :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 108
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Wodę zagotować z octem i przyprawami. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pokrojoną wsypać do gorącej zalewy. Przykryć i odstawić do całkowitego wystudzenia. Gdy zalewa z cebulą już wystygnie, dodajemy pokrojone śledzie, groszek i majonez. Nie solimy. Dobre rady; zalewa z cebulką ma być bardzo dobrze wystudzona zanim dodamy śledzie. Przepis polecam i życzę smacznego :)