Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,lekka i aromatyczna sałatka,zrobiłam pierwszy raz i zostanie w moim menu na stałe.Dla osób,które nie przepadają za oliwkami,zapewniam,że w tej kompozycji smaków naprawdę pysznie smakują,sama byłam zaskoczona:)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 64
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 64
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
Oliwki przekroić na pół, podobnie pomidorki cherry.Cebulę pokroić w piórka.
W miseczce wymieszać sos sałatkowy koperkowo-ziołowy z olejem,wodą,sokiem z cytryny i porwanymi listkami bazylii.
Do miski wrzucić pokrojone składniki,zalać sosem,delikatnie wymieszać.Ser feta pokroić w kostkę lub pokruszyć i położyć na wierzchu sałatki.Całość posypać suszonym oregano i udekorować listkami bazylii.Można podać z grzanką z bagietki.