Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna alternatywa dla tradycyjnych kotletów :) Choć smażone w głębokim tłuszczu naprawdę smakują wyjątkowo!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Składniki
Orzechy obrać, pokroić. Dodać chrzan tarty, masło i żółtko i całość dokładnie połączyć. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie rozklepać. przyprawić do smaku i na każdym rozsmarować po łyżce nadzienia.
Następnie zwinąć w roladkę. Mięso obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażyć w głębokim oleju przez kilka minut z każdej strony.