Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietne danie by odmienic monotonie kotleta schabowego
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6810
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 78
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 313
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6810
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 78
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 313
Składniki
-pieczarki i cebule drobno pokroic i razem dusic w garnku dodajac sol, pieprz (inne przeyprawy dla smaku) -z maki 1 jajka i wody zrobic ciasto nalesnikowe -schab lekko rozbic posoli i popieprzyc (lub inne przyprawy do samku) -na rozgrzynym oleju obsmazyc przygotowany sachab -na gotowe nalesniki polozyc schab (jak za duzy kawalek przekroic schab) na schab polozyc pieczarki uduszone z cebulka, zawinac kieszonke -kieszonke obtoczyc w jajku i bulce tartej -smazyc na oleju z obus stron na zloty kolor SMACZNEGO