Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, w miarę szybkie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Pierś pokroić w kostkę i usmażyć , następnie rzucić sos sojowy i chili oraz przyprawy zamieszać rzucić mieszankę chińską zamieszać, w razie potrzeby podlać wodą, rzucić pokrojony ananas jak warzywa będą prawie już miękkie dać ketchup i pokrojone pomidory.
Podawać z ryżem ugotowanym na sypko. Ja używam ryżu "parboiled", nie skleja się.
W zimie zamiast świeżych pomidorów używam z puszki lub soku pomidorowego.
Smacznego