Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką rybę. Proste w wykonaniu danie. Smaczna propozycja nie tylko na piątkowy obiad.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36246
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 247
Polecam.
Odsłon: 735
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36246
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 406
Składniki
Rybę posyp solą i pieprzem z każdej strony. Obtocz w mące. Smaż na złoty kolor z każdej strony. Przełóż do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Koperek posiekaj. Połącz z śmietaną i serem. Zalej rybę. Piecz w 180 stopniach C przez kwadrans.