Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, dodająca sił witalnych suróweczka - dokonała do obiadu lub jako samodzielna przekąska.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 743
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1789
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 262
Składniki
Marchewki i buraki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach - odsączamy z nadmiaru soku. Następnie dodajemy 3 łyżeczki tartego chrzanu (możemy też użyć świeżego korzenia). Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy majonez, ocet jabłkowy, słodzimy i doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)