Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna przekąska na "ząb"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, ogórki pokroić w kosteczkę, wymieszać z jajkami, dodać majonez, doprawić chrzanem, solą i pieprzem, 2. słonecznik uprażyć na suchej patelni (uważać żeby się nie spalił), wystudzić, wymieszać z serkiem, w razie potrzeby dosolić, 3. plasterki szynki smarować farszem, zwinąć, spiąć, można związać szczypiorkiem (większe roladki można kroić na pół), smacznego