Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko ładnie wyglądają ale świetnie smakują.
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten...
Odsłon: 4826
Łopatka z grilla z tego przepisu świetnie sprawdzi się jako mięsne danie obia...
Odsłon: 501
Pierwsze dni maja są pierwszorzędną okazją do rozpoczęcia sezonu grillowego....
Odsłon: 489
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19632
Latem nic nie smakuje lepiej, niż soczyste mięso z grilla. Taki też jest ten...
Odsłon: 4826
Łopatka z grilla z tego przepisu świetnie sprawdzi się jako mięsne danie obia...
Odsłon: 501
Pierwsze dni maja są pierwszorzędną okazją do rozpoczęcia sezonu grillowego....
Odsłon: 489
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19632
Składniki
Filety rozbić na cienkie kotlety. Z każdej strony oprószyć solą i pieprzem. Szpinak rozmrozić na małym ogniu, doprawić solą, pieprzem, czosnkiem. Zostawić do przestygnięcia. Szpinak rozprowadzić na całym filecie, zwijać roladki, spiąć wykałaczkami. Roladki obtoczyć w jajku, bułce i smażyć na złoty kolor.