Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie rajskie mleczko rozpływa się w ustach i zadowoli każdego !!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20525
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10065
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 137
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20525
Przepis dnia
...sezon rabarbarowy w pełni, jeśli macie ochotę na coś słodkiego dziś propon...
Odsłon: 10065
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 137
Składniki
Biszkopty ułożyć jako spód tortu, zostawić z 5-6 na górę. Śnieżkę zrobić wg przepisu na opakowaniu. Galaretkę Pomarańczową rozpuścić w 3/4 szklanki wody. Gdy będzie już na pół gotowa (Bardzo gęsta z grudkami) dodać do śnieżki i miksować około minuty, aż do uzyskania masy. Masę rozsmarować na biszkoptach i zostawić na 10 minut w chłodnym miejscu. Jabłka pokrojone w drobne kawałki, albo mus ze słoika dajemy na to.
Robimy Śnieżkę tak jak wcześniej oraz postępujemy z galaretką również tak samo. Gotową masę wyłożyć na mus. Na to ułożyć biszkopty, które zostały. Dajemy na około 20 minut w chłodne miejsce, a w tym czasie Galaretkę Agrestową rozpuszczamy w 2 szklankach wody. Gdy ostygnie wylewamy na górę naszego tortu. PODAWAĆ NA ZIMNO. SMACZNEGO <!!!>