Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne placuszki na przekąskę.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 33
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, zetrzeć na tarce, połączyć z mąką, sodą oczyszczoną, jajkiem, mlekiem i solą do smaku. Po czym staranie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z kwaśną śmietaną lub posypane cukrem pudrem.