Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z wakacji w Polsce musiałam przywieźć prawdziwy polski twaróg. Moje dzieci były przeszczęśliwe, gdy im zakomunikowałam, że na obiad będą racuszki. Proste , szybkie i przepyszne.
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.
Żółtka wymieszać z twarogiem, dodać cukier, cukier waniliowy i mąkę. Na koniec wmieszać pianę z białek.
Na patelni rozpuścić masło. Nakładać łyżką porcje ciasta i lekko rozpłaszczyć. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z cukrem pudrem. Smacznego :)