Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szaszłyki są tak smaczne, że w trakcie jedzenia chce się je jeść i jeść i to bez pieczywa....................SMACZNEGO!!!
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 121
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6803
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 121
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 57
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6803
Składniki
z podanych składników przygotować marynatę i włożyć do niej umytą, osuszoną pierś, dobrze zamoczyć i schować do lodówki najlepiej na całą noc
pierś wyjąć z marynaty i pokroić na kawałeczki odpowiednie do szaszłyka, pokroić cukinię, cebule, boczek wędzony, ogórki kiszone
na patyczki nadziewać pierś, cebule,boczek,ogórki, cukinie do wyczerpania składników
szaszłyki ułożyć na srebrnej folii na blaszce z piekarnika, posmarować resztą marynaty dobrze, piekarnik ustawić na grill duża powierzchnia, 2 poziom, 230 C i grillować z 30-40 minut, można obrócić szaszłyki z 2 razy