Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ;)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35856
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 134
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35856
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 134
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 238
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 271
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkować , dość cienko, kroimy w prostokąty o wielkości 10 cm x10cm , smarujemy rozmąconym jajkiem , posypujemy cukrem i cynamonem , ciastko zwijamy z obuch stron w tzw oczka , smarujemy jajkiem ,kroimy na małe kawałki i w wkładamy do nagrzanego do 200st. piekarnika i pieczemy 15 minut .