Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8328
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 412
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8328
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 184
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 412
Składniki
Połowę mleka zagotować, następną część rozrabnić z budyniem Do gotującego się mleka wlać budyń. Herbatniki rozłożyć, każdy osobno smarujemy mlekiem skondensowanym. Margarynę utrzeć z budyniem, dodać cukier aby masa była slodka . Następnie smarujemy na mleko masę budyniową i przykrywamy herbatnikiem.Herbatniki można również polać polewą czekoladową, ja niestety nie miałm jej pod ręką:)