Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie,puszyste lekkie
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 544
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3920
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 171
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 735
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 153
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 544
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 3920
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 171
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 735
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 153
Składniki
Biszkopt;jaja ubić z cukrem na puszystą masę dodać przesiane składniki suche i delikatnie wymieszać.Wylać ciasto na dużą blaszkę i piec ok. 40 min. w 160-170 stopni. Po wystudzeniu przekroić na 3 części i przełożyć śmietaną.
Masa ;Śmietanę ubić na bardzo sztywną masę dodać cukier waniliowy i kakao