Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,mocno czekoladowe pralinki,mała przyjemność do kawy lub herbaty:)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 135
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 100
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 135
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 100
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22716
Składniki
200 g czekolady roztapiamy (w rondelku nad większym garnkiem z gotującą wodą) i studzimy do temp pokojowej. Ser miksujemy z miodem dodając czekoladę a następnie wsypujemy posiekane migdały i dobrze mieszamy.Masę odstawiamy w zimne miejsce na ok 20-30 min. Pozostałą czekoladę (ok 50 g) ścieramy na tarce na drobnych lub grubych oczkach. Z masy lepimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego i obtaczamy w czekoladzie,przechowujemy w lodówce,smacznego.