Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone pieczarki z mieszanką ziół włoskich to moje ostatnie odkrycie. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a jakie smaczne. Są dobrym dodatkiem do obiadu czy mięsa z grila.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 139
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Składniki
Pieczarki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. W garnku roztapiamy masło, dodajemy pieczarki w całości, przyprawy (wszystkie oprócz soli i pieprzu).
Następnie dusimy je pod przykryciem ok 15 minut, aż zmiękną. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Gotowe! Smacznego.