Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W prostocie tkwi to coś co prawie zawsze nam smakuje. Dlatego dziś chyba najprostszy przepis na surówkę która pasuje niemalże do wszystkiego i do tego ta świeżość.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
Wszystkie warzywa do dokładnie myjemy. Kapustę pekińską szatkujemy drobno. Przekładamy do miski. Rzodkiewki i ogórka kroimy w półplasterki. Dodajemy do kapusty. Doprawiamy przyprawą do sałatek z młynka. Wlewamy olej bądź oliwę i wyciskamy sok z cytryny. Wszystko dokładnie mieszamy i wstawiamy do lodówki na min godzinę aby wszystkie skladniki dobrze przeszły. Podajemy z ulubionymi dodatkami.