Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 132
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17072
Polecam.
Odsłon: 135
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 132
Pierogi meksykańskie całkowicie różnią się od naszych polskich. Przede wszyst...
Odsłon: 17072
Składniki
Pstrągi oczyszczamy, odcinamy głowę i płetwy;nacieramy solą ,pieprzem, posypujemy bazylią,tymiankiem i rozmarynemzarówno na zewnątrz jak i w środku. Do środka wkładamy po 1 łyżce masła i pokrojoną drobno pietruszkę.
Rybę zwijamy w folię aluminiowa tak aby miała "luz" i wstawiamy na 30 minut do nagrzanego do 190 -200 stopni C piekarnika.
Po 30 minutrach odwijamy rybkę z foli i peczemy przez 10 minut aby skórka była chrupiąca.
Smacznego