Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne śniadanie lub kolacja. Świetne zarówno na ciepło jak i kiedy przestygną. Zdecydowaną zaletą w tym przypadku jest również to, że 1 paczuszką serka wiejskiego nakarmimy parę osób :) Porcja na około 7 - 8 sztuk.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Jaja, śmietankę odlaną z serka, mąkę, proszek, cukier waniliowy i sól miksujemy na najwyższych obrotach do połączenia składników, następnie wsypujemy serek i mieszamy delikatnie łyżką. Na rozgrzany olej kładziemy niewielkie porcje masy ( 1 około 1 - 1,5 kopiastej łyżki masy). Smażymy na złoto z obu stron, odsączamy z nadmiary tłuszczu na ręczniku papierowym. Spożywamy z ulubionymi dodatkami lub po prostu z cukrem pudrem :)