Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki własnej roboty, są przepyszne.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 208
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11140
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i przysmażyć na maśle (możemy podlać odrobiną wody). Następnie wsypać mannę, mąkę, dodać twaróg, cukier i sól do smaku. Całość dokładnie wymieszać. Formować małe placuszki i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z kwaśną śmietaną.