Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja, która sprawdzi się zarówno jako deser, jak i słodka przekąska :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 391
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36060
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 182
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 319
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 391
Składniki
Jaja zmiksować z brązowym cukrem na pulchną masę. Następnie dodać ser i ponownie wszystko zmiksować. Następnie, stale miksując, dodawać na przemian mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i mleko.
Smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor z obu stron w niewielkiej ilości tłuszczu.
Podawać np. z konfiturą wiśniową lub innym ulubionym sosem. Smacznego!