Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno nie było placków na blogu, dlatego dzisiaj czas na placki marchewkowe :) Czy ktoś je kiedyś robił? Jeżeli nie to koniecznie spróbujcie :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 74
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 74
Składniki
Marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach, dodajemy posiekaną cebulę, czosnek i pozostałe składniki. Wszystko dokładnie mieszamy. Rozgrzewamy na patelni tłuszcz i smażymy aż do zrumienienia. Smacznego!