Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny, szybko znika
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 266
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 266
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
tluszcz utrzec z cukrami na puszysta mase, dodac po jednym zoltku i smietane, dodac make z proszkiem ubic piane z bialek i dodac do ciasta delikatnie wymieszac lyzka wylac na blaszke sredniej wielkosci mase wyrownac poukladac czastki sliwek jedno przy drugim wstawic do nagrzanego piekarnika 180 st piec przez 50 minut goracy posypac cukrem pudrem