Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne!!!Swietne dla maluszkow jako pierwszy posilek z rybka :)
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 167
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2219
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20247
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 167
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2219
Składniki
Ugotowac rybe w lekko posolonej wodzie. Wyjac z wody gdy sie ugotuje.Maslo rozpuscic w garnku, dodac make, wymieszac. Dodac mleko i smietane i mieszac az zgestnieje. Wrzucic cebule i ziemniaki pokrojone w gruba kostke. Doprawic sola i pieprzem. Na koncu dodac rybe i wszystko razem wymieszac. Pycha. Podaje sie z tzw. Rughbraud, to taki slodki, ciemny chleb, robiony specjalnie do ryby, w smaku podobny do naszego piernika. Smacznego!