Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smakuje wybornie.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 136
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 136
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 168
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 904
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć i ugotować do miękkości. Szpinak przebrać, opłukać, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle z dodatkiem przecieru. Następnie połączyć z grochem, raz jeszcze przysmażyć z przyprawami do smaku. Danie możemy podawać na zimno jak i na ciepło skropione sokiem z cytryny.