Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 164
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 346
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 60
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 83
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 164
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 190
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 346
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 60
Składniki
Z 5 łyżek cukru i 3 i 1/2 szklanki wody zrobić syrop wrzucić pokrojone jabłka, chwilę gotować i wyjąć.
Upiec biszkopt z 4 jajek . Na upieczony biszkopt kładziemy jabłka wcześnij ugotowane, brzoskwinie z puszki i kiwi krojone w plastry. Gotujemy 2 budynie na kompocie z wcześniej ugotowanych jabłek i następnie ugotowanym budyniem zalewamy owoce .
wierzch z kokosów: w małym garnku roztopić margarynę ze 1 szklanką cukru , dodać kokosowe wiórka i wymieszać. po wystudzeniu do wiórek z cukrem dodajemy dwa jajka i miksujemy około 3 minuty. Wylewamy to na owoce zalane budyniem i pieczemy ok 40 min.