Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypomnijmy sobie dawne czasy, kiedyś takie podpłomyki piekła moja babcia.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3541
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14879
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3541
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14879
Składniki
Wykonanie: Składniki na ciasto dokładnie wymieszać, wyrobić ciasto i przenieść na stolnicę wysypaną mąką.
Piekarnik rozgrzać do 230 stopni. w miedzy czasie ciasto podzielić na 6 części i rozwałkować.
Nakłuć widelcem i przenieść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 10 minut i podawać z masełkiem lub kremem z gęstej śmietany i owoców sezonowych.