Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dewolajki nadziewane masłem i żółtym serem :). Fajny pomysł nie tylko na niedzielny obiad :)
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3517
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14811
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3517
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14811
Składniki
Mięso umyć, pokroić i rozbić na kotlety, ale delikatnie, żeby się nie rozpadało. Przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
N środku każdego kotleta ułożyć po kawałku masła i żółtego sera.
Zwinąć w rulon.
Następnie obtoczyć w rozbełtanym jajku i bułce tartej.
Smażyć z każdej strony, na oleju na rozgrzanej patelni, aż mięso będzie rumiane.
Podawać na przykład ze słodkimi lub zwykłymi ziemniakami i ogórkami z chilli i miodem :) Smacznego :)