Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi to jedno z moich ulubionych dań.Polecam!
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 193
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1901
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 351
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 256
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 89
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 193
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1901
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 351
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 256
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 89
Składniki
Z podanych składników wyrobić ciasto,odstawić przykryte ściereczką na około 15 min. Ciasto rozwałkować cienko,wycinać szklanką , na środek nakładać farsz i zalepiać.
Pieczarki obrać i pokroić. Cebulę obrać i pokroić drobniutko. Kapustę poszatkować i zagotować,aby była miękka. Na patelni podgrzać olej,dodać pieczarki i cebulę.Podusić do miękkości,następnie dodać kapustę i doprawić do smaku. Pierogi po wypłynięciu gotować ok.2-3 min. Podawać okraszone cebulką. Smacznego!!!