Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 154
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 175
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 154
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 175
Składniki
boczek i cebulę drobniutko kroimy albo mielimy w maszynce na dużych oczkach, smażymy , przestudzone dodajemy do zmielonych ziemniaków ,sera i koperku , przyprawiamy, calość mieszamy . ulepione pierogi wkladamy do wrzątku i gotujemy około 20 minut zmniejszając płomień. ostudzone pierogi smażymy na oliwie i podajemy z kwaśną ,gęstą śmietaną.