Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne mięsko ,które rozpływa się w ustach po takim przygotowaniu. Bardzo polecam na pewno zachwyci :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 161
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 161
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Mięso obsmażyć na tłuszczu wcześniej doprawione i obtoczone w mące. Usmażone mięsko dać do brytfanki,podlać odrobiną wody i zapiekać pod przykryciem około 40 min. Osobno podsmażyć cebule ,jak będą gotowe podsypać 1 łyżką mąki i zrumienić. Mięso wyjąć z piekarnika ,dodać cebule podsmażone ,zamieszać ,jeśli za gęste będzie podlać wodą i doprawić do smaku. Dać do piekarnika by składniki połączyły się, Proste i pyszne jedzenie.A najważniejsze tanie:)
Smacznego życzę!