Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak podane pieczarki stanowią świetną przystawkę lub nawet danie obiadowe.
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 77
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 508
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 119
Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na żeberkach wieprzowych.
Odsłon: 77
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 508
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 119
Składniki
Posiekaną cebulę podsmażamy na oleju. Dodajemy posiekane chili i pokrojonego selera. Dodajemy mięso i razem podsmażamy, aż mięso się zrumieni. Wlewamy przecier pomidorowy i sherry gotujemy około 30 minut, aż sos zgęstnieje. Sos doprawiamy do smaku przyprawami. Ser mieszamy z posiekaną natką pietruszki i koperkiem. Pieczarki pozbawiamy ogonków układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Tak przygotowane pieczarki nadziewamy sosem mięsnym, a następnie posypujemy serem. Pieczarki zapiekamy w 180 stopniach przez 15-20 minut.